Ilmastokumppaneihin kymmenen uutta jäsentä

Ilmastokumppanit -verkosto kasvoi jälleen, kun verkostoon liittyi kymmenen uutta jäsentä.  Helsingin kaupungintalolla 24.9.2013 pidetyssä tilaisuudessa kaupunginjohtaja Jussi Pajunen allekirjoitti ilmastositoumuksen Ami-säätiön, Bukowskis Marketin, Ilmatieteen laitoksen, ISS Palveluiden, Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan (HYY), Helsinki Business and Science Parkin (HBSP), Ramirentin, SATO Oyj:n, Tallink Siljan ja UFF:n kanssa. Ilmastokumppaneihin on tähän mennessä liittynyt 46 yritystä ja tukijäsentä.

Uudet Ilmastokumppanit lupaavat vähäpäästöisempiä palveluita asiakkaille

Uusien kumppanien sitoumuksissa korostuivat omien toimien lisäksi asiakkaille tarjottavat vähäpäästöisemmät ratkaisut ja palvelut. Palveluillaan kumppanit auttavat asiakkaitaan olemaan ”ilmastoviisaita”, ja samalla ilmastoystävällisten tekojen määrä laajenee kumppanin oman organisaation ulkopuolelle. Ilmastokumppaneiden sitoumukset löydät täältä.

Ryhmäkuva_72814__webiso