Haluatko ilmastonmuutoksen parissa työskentelevän ammattilaisen teille kuukaudeksi töihin? Kiinnostaako Pioneers into Practise – työvaihto?

EU:n Climate-KIC –ohjelman työjaksoille haetaan sekä osallistujia että vastaanottavia organisaatioita Uudeltamaalta. Haku on käynnissä 23.3.2015 asti.

Pioneers into Practice –työjaksoilla ilmastonmuutoksen hillitsemisen ja sopeutumisen parissa työskentelevät ammattilaiset pääsevät osallistumaan keväällä neljän viikon pituiselle työjaksolle Uudellamaalla ja syksyllä neljän viikon työjaksolle jossakin muussa eurooppalaisessa Climate-KIC maakunnassa. Uusmaalaiset organisaatiot voivat puolestaan saada palvelukseensa neljäksi viikoksi uusmaalaisen tai muualta Euroopasta tulevan ilmastonmuutoksen ammattilaisen.

Ammattilaiset

Työjaksoihin voivat osallistua julkisen ja yksityisen sektorin asiantuntijat, yrittäjät, tutkijat, poliitikot ja muut vaikuttajat. Paikkoja on auki enintään 15 hakijalle.

Kokonaisuus koostuu 2 x 4 viikon työjaksoista, jotka järjestetään eri organisaatioissa touko-kesäkuussa Uudellamaalla ja syys-lokakuussa eurooppalaisella Climate-KIC-alueella. Jaksoihin liittyy myös erilaisia työpajoja.

Työjaksoihin osallistuville on varattu kuluihin 8000 € / henkilö, jolla pystytään kattamaan osa matka-, majoitus-, päiväraha- ja palkkakuluista. Korvauksia haetaan jälkikäteen, joten osallistumiseen on hyvä varautua taloudellisesti etukäteen.

Työjaksot tarjoavat niihin osallistuvalle ammattilaiselle toimintasektorit ylittävää kokemusta ja näkemystä ilmastonmuutoksesta sekä uusia verkostoja.Lue lisää…