Liikkumisen palvelut yhdessä sovelluksessa – kulje helposti myös ilman omaa autoa

Liikkumisen_palvelut_netTuup Oy kehittää palvelua, joka helpottaa työmatkoja ja arjen liikkumista. Tuup tuo kaikki liikkumisen palvelut yhteen sovellukseen: pysäköinti, joukkoliikenne, taksi, vuokra-autot, lainapyörät ja niin edelleen. Tuupin avulla on helppo vertailla ja valita kuhunkin tilanteeseen sopivin liikkumisvaihtoehto: esimerkiksi nopein, edullisin tai vastuullisin.

Tuup tarjoaa vaihtoehdot niin omaan liikkumiseen kuin työasioillekin. Työnantaja voi Tuupin avulla tarjota työntekijälle yhden joustavan liikkumisedun, jonka voi käyttää mihin tahansa palveluun päivän tarpeen mukaan – vain yhdellä sopimuksella. Työnantaja säästää vaivaa, pysäköintipaikkoja ja rahaa; työntekijä saa paljon vaihtoehtoja liikkumiseen – ehkä jopa korvikkeen omalle autolle.

Miten Tuupin pitäisi  toimia? Tuup Oy tarvitsee yritysten HR:n sekä matka- ja pysäköintihallinnon näkemyksiä. Ota yhteyttä ja pyydä Tuup käymään: johanna.taskinen@tuup.fi. Ilmoittaudu myös mukaan syksyllä 2015 käynnistyvään pilottihankkeeseen: www.tuup.fi.