Yhteistyökahvit – Varaa aika tai ehdota uutta!

Ilmastokumppaneiden yhteistyökahvit

Voit esittää toiveita tapaamisen sisällöstä.

Tänä vuonna haluamme panostaa Ilmastokumppanit-verkostomme yhteistyön kehittämiseen. Kuten jo vuosiseminaarissa kerroin, haluan tavata teistä mahdollisimman monet ja keskustella yhteisistä kiinnostuksen kohteista. Tapaamisessa käymme läpi kuulumiset ja meneillään olevat kehittämishankkeet puolin ja toisin. Keräämme samalla tarpeita ja toiveita verkoston toiminnasta.

Voitte myös esittää toiveita tapaamisen sisällöstä ja siitä, keitä Ilmastokumppaneiden edustajia kaupunginpuolelta haluaisitte tavata.

Toivottavasti tapaamme pian! Varaathan ajan alla olevan linkin kautta? Jos haluat ehdottaa jotain uutta aikaa, ota yhteyttä ilmastokumppanit@hel.fi. Voit varata joko tunnin ajan, tai pidemmän, miten vain ehdit ja asiaa riittää.

Lähtökohtaisesti tapaamme täällä meillä Viikissä, Viikinkaari 2, mutta jos vain aikatauluun sopii, tulemme mielellämme myös teillä käymään: https://doodle.com/bzzumczw5r6mk2du

Yhteistyöterveisin, Mira Jarkko