Tziip vähentää matkakuluja sekä hiilijalanjälkeä jopa 80 prosenttia

Tziip-logo

Tziipin älyliikennesovellus on käytössä muun muassa Tampereen kaupungilla.

Tziip on vaikutuksellinen, puoli vuotta sitten julkaistu monipuolinen mobiililaitteissa toimiva älyliikennepalvelu, joka mahdollistaa niin kotitalouksille kuin työnantajillekin välittömän säästömahdollisuuden kyytejä yhdistämällä matkakuluissa – vähentäen päästöjä samassa suhteessa!

Tziip automatisoi samaan suuntaan kulkevien kyytien yhdistämisen kimppakyytimäisesti, olipa kyseessä työaiheinen matka yksityisautolla tai taksilla kuin vapaa-ajan reissu mökille tai kauppaan ja harrasteisiin. Tziipistä löydät jo myös muut liikkumisvaihtoehdot, kuten kattavan julkisen liikenteen reittioppaan sekä tulevaisuudessa myös muut liikkumisen palvelut kuten vuokra-autot ja taksit, jolloin voit valita joustavasti kuhunkin tarpeeseen sinulle edullisimman vaihtoehdon.

Pilottipartnerimme Tampereen kaupunki hankki Tziipin käyttöön koko 15 000 ihmisen henkilöstölleen tavoitteenaan vähentää autoliikennettä, sen päästöjä sekä pysäköintitilatarpeen aiheuttamia kustannuksia. Globaalisti uniikki yhteistyömme huomioitiin useiden tiedotusvälineiden uutisissa. Olemme kiinnostuneet kuulemaan tarpeistanne miten voisimme palvella organisaatiotanne jatkossa sekä kerromme Teille Tziipin tarjoamista mahdollisuuksista mieluusti lisää!

Tziip on jo saatavilla sekä WindowsPhonelle että Androidille, iOS julkaistaan lähitulevaisuudessa. Tziipin perusversio on ilmainen ja ladattavissa sovelluskaupoista! Löydät meidät sekä Facebookista että Twitteristä – ota yhteyttä niin jutellaan miten voisimme yhdessä edistää parempaa liikkumista välittömiä säästöjä muodostaen!

Tziip haastaa Ilmastokumppanit vähentämään liikkumiskuluja sekä päästöjä jopa 80 prosenttia!

Ota yhteyttä: Jaakko Lipponen / 050-3360666 /  jaakko(at)tziip.com