Ilmastokumppaneiden aamukahvit: Smart & Clean -säätiön kuulumiset

Ilmastokumppanit järjestävät aamukahvitilaisuuden, jossa kuullaan Smart & Clean säätiön kuulumiset ja mietitään miten yritykset voivat osallistua maailma parhaan älykkäiden ja puhtaiden ratkaisuiden testialueen kehittämiseen.
Tilaisuus järjestetään yhdessä Green Net Finlandin kanssa.

Ohjelma

Aika: Keskiviikko 3.5. klo 9.00 – 10.30, aamukahvi klo 8.45
Paikka: Mechelinkatu 3 D, NH Nuorta Elämää

Smart & Clean – Maailman paras älykkäiden ja puhtaiden ratkaisujen testialue  Jaana Pelkonen, Smart & Clean säätiö

Miten Smart & Clean –muutostekoja tehdään?
Ville Miettinen, Smart & Clean säätiö

mySmartLife –hankkeessa uusia innovatiivisia ja älykkäitä kaupunkienergiaratkaisuja Helsinkiin
Mira Jarkko, Helsingin kaupungin ympäristökeskus

Keskustelua ja verkostoitumista

Tervetuloa!

Pakollinen ilmoittautuminen: mira.jarkko@hel.fi

Helsingin seutu on maailman paras testialue älykkäille ja puhtaille ratkaisuille. Seudulla tehtävillä ratkaisuilla parannetaan elämänlaatua ja hillitään ilmastonmuutosta. Helsingin seudun kaupungit, suomalaiset yritykset, tutkimuslaitokset ja yliopistot sekä valtio haluavat nopeuttaa älykkäiden ja puhtaiden ratkaisujen kehittämistä ja käyttöönottamista. Tätä varten ne ovat aloittaneet viiden vuoden muutosprojektin, Smart & Clean -säätiön. Kansainvälisesti ainutlaatuisen projektin tehtävä on ohjata, tukea, kiihdyttää ja fasilitoida muutoksia sekä johtaa asian viestintää Suomessa ja kansainvälisesti.