Osallistu ympäristöpalkintokilpailuun – teemana kiertotalous!

Skysauna3

Helsingin kaupungin ympäristöpalkinto jaetaan tänä vuonna kiertotaloudessa ansioituneelle. Kyseessä voi olla esimerkiksi ympäristömyönteinen toiminta, tuote tai palvelutekninen kehitystyö, tai pitkälle kehitelty innovaatio.

Onko sinulla mielessä hyvä voittajaehdokas?! Kuntalaiset ja kiertotalouden asiantuntijat voivat ehdottaa palkinnon saajaa. Yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan henkeäsalpaava saunaelämys maailmanpyörässä www.skysauna.fi.

Palkinnon saaja voi olla helsinkiläinen yritys, yhdistys, virasto tai laitos, koulu, päiväkoti tai vastaava. Palkinnon voi saada myös valtakunnallinen toimija, mutta toiminnan tai tuotteen, joka on ehdolla palkinnon perusteeksi, on liityttävä merkittävällä tavalla Helsinkiin.

Jätä ehdotuksesi 6.4.–5.5.2017 osoitteessa www.hel.fi/ymparistopalkinto.

Palkitsemisesta päättää paneeli, jonka puheenjohtajana toimii rakennus- ja ympäristötoimen apulaiskaupunginjohtaja Pekka Sauri. Palkinnonsaaja julkistetaan Helsingin kansainvälisessä kiertotalousseminaarissa kaupungintalolla 6.6.2017.

Voittaja saa käyttöönsä Helsingin kaupungin ympäristöpalkinto 2017 -tunnuksen, jota voi vapaasti käyttää viestintään ja markkinointiin.

Helsingin kaupungin ympäristöpalkinto on tunnustus arvokkaasta työstä yhteisen ympäristömme puolesta. Palkinto on jaettu vuodesta 2008 lähtien ja sen on saanut tähän mennessä kuusi toimijaa.