Tule järjestämään koko Suomen kattavia Erätauko-dialogeja ilmastomuutoksesta 29.1.2019

mikameitaestaa4finalErätauko-päivä järjestetään 29. tammikuuta 2019. Järjestämme yhdessä lukuisten toimijoiden kanssa Erätauko-dialogeja ilmastonmuutoksen hillitsemisestä.
Haluamme sinut mukaan järjestämään yhden tai useamman keskustelun.
Tavoitteena on selvittää, mikä meitä estää ryhtymästä vaikuttaviin toimenpiteisiin ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi nyt heti. Mikä estää juuri sinua, yhteisöäsi, organisaatiotasi tai päättäjää toimimasta nyt? Haluamme, että mahdollisimman moni organisaatio ympäri Suomen järjestää samana päivänä Erätauko-dialogin ilmastonmuutoksesta siten, että ilmastonmuutoksen hillitseminen sidotaan yhteiskunnan muihin osa-alueisiin kuten talouspolitiikkaan, kaupunkisuunnitteluun, tuotantoon ja organisaatioiden sekä yksilöiden toimenpiteisiin.

Poimimme keskusteluista keskeiset konkreettiset oivallukset ja kokoamme ne yhteisesti kaikkien hyödynnettäväksi Erätauon sivuille. Samalla teemme näkyväksi laajan dialogiosaamisen, jota Suomessa jo on. Tavoitteena on vahvistaa merkittävästi suomalaisten dialogiosaamista.

Erätauko-dialogin järjestämistä helpottamaan annamme järjestäjien käyttöön helpon rungon, alustuksen ja ohjeistuksen. Aiempaa kokemusta keskustelun järjestämisestä tai dialogiosaamista ei välttämättä tarvita, ja keskustelut pysyvät faktapohjaisina. Keskustelu voi olla mihin vuorokauden aikaan tahansa ja sen kesto voi olla mitä vain kahden tunnin ja koko päivän kestävän keskustelun välistä. Perehdytämme kaikki halukkaat keskustelun vetämiseen tammikuussa. Tämä on loistava mahdollisuus aloittaa Erätauko-keskustelujen järjestäminen ja olla mukana murroksessa, jolla dialogista tehdään Suomessa kansalaistaito!

Yhdistäkää siis ilmastonmuutos teille tärkeään aiheeseen, kuten ”Mikä meitä estää tekemästä Helsingistä hiilineutraalin saman tien?” tai ”Mikä meitä estää muuttamasta yritystämme päästöttömäksi nyt heti?” ja ilmoittakaa itsenne oheisen lomakkeen kautta mukaan. Listaamme mukana olevat keskustelut tapahtumasivulle. Tervetuloa viemään ilmastomuutoskeskustelu konkretiaan!
Ilmoittakaa itsenne mukaan tästä:
https://link.webropolsurveys.com/Participation/Public/bfac7f90-c9ed-41c0-941a-17f79e8923f9?displayId=Fin1643042
Tapahtumailmoitus levitettäväksi: https://www.sitra.fi/tapahtumat/tule-jarjestamaan-koko-suomen-kattavia-eratauko-dialogeja-ilmastonmuutoksesta/
Erätauko-toimintamallista enemmän täältä www.eratauko.fi
#Mikämeitäestää #Erätauko